2019. január 2., szerda

A ​férfi szerint / A nő szerint – Pötyi

Te kinek hiszel
Amit látsz, tudsz és értesz- nem mindig ugyanaz.
Az 1999-es napfogyatkozásután Laura kegyetlen szexuális támadás tanúja lesz. Ő és a barátja, Kit hívja a rendőrséget, ám abban a percben nem csupán az áldozat élete változik meg örökre.
Tizenöt évvel később Laura és Kit félelemben él,s miközben Laura tudja, hogy helyesen cselekedett, amikor beszélt, az események megtanitják rá, hogy a teljes képet sosem láthatod- valami és valaki mindig a sötétben tapogatódzik.

Nagyon olvasmányos könyv volt, semmi extrát nem vártam, mégis alig tudtam letenni.Nagyon érdekes volt, de egy kicsit uncsi is. Laura gondolatai ugyanazt a problémát járták körül állandóan, hogy lelkileg valaki ennyire kiboruljon egy hamis tanuzás miatt. Kit nagy csalodás volt számomra , majdnem a végkifejletig azt gondoltam tettei, cselekedetei , Laurát szolgálják. Kit súlyosabb titkokat őrzött.

Mindkét szereplő a maga modján elég különc volt. Laura a labilis idegrendszere miatt, Kit életét mintha a napfogyatkozás töltené ki, az állandó utazásai. A történet végén derült ki végig azon munkálkodott hogy Beth-t távol tartsa Laurától. A miértre meg is kapjuk a választ. A végkifejlett nagyon jól sikerült nem egy összecsapot befejezés. Minden kikristálysodott, összeállt a kép. Nagyon tetszett a könyv, végig fenntartotta az érdeklödésemet, nagyon olvastatta magát.
értékelésem 5-4

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése